GÖNÜLLERİ FETH EDEN BİR TEVAZU: IŞIK

AK Parti Muş Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Muhammed Bahaddin Işık, çalışmaları ile gönülleri feth etmeyi başardı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerine az bir süre kalmasına rağmen çalışmalarını ivedilikle sürdüren çalışkan vekil adayı İnşaat Mühendisi Muhammed Bahaddin Işık, Muş’un tüm ilçelerini gezerek gönüllere dokundu.

 

‘ROTA BULANIK’

 

Çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Muş 3.sıra Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Muhammed Bahaddin Işık, Muş’un Bulanık ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Seçmenlerin nabzını tutmak ve sorunlarına çözüm bulmak için sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren vekil adayı Işık, burada esnaflar ile birebir görüşüp istek ve taleplerini alıp, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  

 

“MUŞ BİZİM KÜLTÜREL BİR MİRASIMIZ”

 

Vatandaşlarla gönül köprüsü kuran Milletvekili Adayı İnşaat Mühendisi Muhammed Bahaddin Işık, “Muş’un geleceği için istikrarlı ve doğru adımlar atacağız. Muş bizim kültürel bir mirasımız kadim bir şehrimiz. Tarihi ile önemli bir konumu olan Muş ve ilçeleri çok daha iyi yere taşımak için projeler geliştirdik. Bunun için istişare kültüründe kararlar alarak, halkımızın ihtiyaçları ve menfaatleri doğrultusunda çalışıp gayret etme çabasına gireceğiz. En büyük gayemiz ise gönüllere dokunarak halkımızın gönlündeki makamlarına erişebilmek. Yorulmadan azimle aşkla inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz”  ifadelerine yer verdi.

 

 


12.05.2023 08:52