Gençlik ve Spor Muş İl Müdürü Taşdemir stadyum çalışmalarını inceledi

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 3. Lig temsilcimiz Muşspor’un maçlarını oynadığı Muş Şehir Stadyumu'nu yeni sezona hazır hale getirdi. Şehrin tek profesyonel futbol kulübü olan Muşspor, yeni sezona sorunsuz bir şekilde başlamayı hedefliyor.

ALPARSLAN DİYARI- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz boyunca yürütülen bakım çalışmaları sayesinde, stadyum sezonun ilk maçına eksiksiz bir şekilde hazırlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, stadyumda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Müdür Taşdemir, yaz boyunca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

 

 

 

“Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Muş Şehir Stadyumu, 7 bin taraftar kapasitesine sahiptir. Yaz mevsimi boyunca stadyumumuzda bakım çalışmalarını aksatmadan yaptık. Özellikle çim bakımlarına büyük önem veriyoruz. Zeminimizin sorunsuz olması için havalandırma, tohumlama ve gübreleme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdik. Muşspor, antrenmanlarını stadyumun yanında bulunan çim sahada yapacak. Antrenman sahamızın zemini de stadyumun zemini gibi son derece kaliteli ve elverişli hale getirildi. Böylece, stadyum zeminimizde sadece maçlar oynanacak ve bu da zeminin korunmasına önemli bir katkı sağlayacak. Bütün çabamız, Muşsporumuzun daha iyi bir şekilde sezona hazırlanması ve maçlarını daha iyi bir zeminde oynaması içindir. Sezona hazırız; stadyumumuzdaki tüm bakım çalışmalarını tamamladık. 7 Eylül’de oynanacak olan Muşspor-Kahramanmaraşspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Heyecanlıyız, inşallah 2. Lige doğru yol alıyoruz. Muşspor ve taraftarlarımız bu yıl oldukça heyecanlı. Geçen sezon yakaladığımız havayı bu sezon da yakalayarak hak ettiğimiz 2. Lige yükseleceğimize inanıyorum.”

 

 

MUŞSPOR ANTRENMANINA ZİYARET

 

Stadyumda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, ardından stadyumun yanındaki antrenman sahasında çalışan Muşspor’u ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini ileten Müdür Taşdemir, Teknik Direktör Yavuz İncedal’dan da olumlu geri dönüşler aldı. İncedal, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür ederken, hem stadyum hem de antrenman sahasının zemininden son derece memnun olduklarını belirtti.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA


28.08.2024 11:15