Genç taraftarlara bayrak hediye: Yeniden Refah Partisi Muşspor’un yanında

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Cemal Yurtlu, Muşsporlu taraftarlar için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yurtlu, Muşspor’un sarı maraton taraftar grubuna maç öncesinde bayrak dağıtarak gençlerin desteğini kazandı.

ALPARSLAN DİYARI- Muşspor’un dünkü karşılaşması öncesinde, Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Cemal Yurtlu, Muşspor taraftarlarını sevindiren bir jest yaptı. Muş Spor Store’den aldığı 100 bayrağı, sarı maraton taraftar grubuna hediye ederek maç öncesi heyecanı artırdı. Genç taraftarlar, ellerinde Muşspor bayraklarıyla takımlarına destek verdiler.

 

 

"GENÇLERE YÖNELİK ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK"

 

Etkinlik sırasında konuşan Yurtlu, Muş gençliğinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti ve bu tarz etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Yurtlu, “Parti olarak gençlere yönelik projelerimizi sürdürüyoruz. Muşspor’a ve taraftarlarına olan desteğimiz her zaman sürecek. Bu etkinlikte de gençlerimize Muşspor bayrağı hediye ederek, onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik” dedi.

 

 

 

Muşspor taraftar grubu, bu anlamlı hediyeden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Cemal Yurtlu'ya teşekkür etti. Taraftarlar, takımlarına olan sevgilerini bayraklarla daha da coşkulu bir şekilde ifade etme fırsatı buldu. Yurtlu'nun bu desteği, Muşspor ve gençlik adına olumlu bir etki yaratarak, taraftarlar arasında büyük takdir topladı.

 

Bu anlamlı etkinlik, Muşspor’un genç taraftarlarına yönelik ilk adımlardan biri olurken, gelecekte yapılacak etkinliklerin de habercisi oldu.

 

HABER SAMİ DEMİR


21.10.2024 09:50