Gelecek Partisi’nin Malazgirt İlçe Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi’nin Malazgirt İlçe Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi’nde Malazgirt İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel oldu. Rozetini eski Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu taktı.

Gelecek Partisi Genel Başkan sözcüsü Bölge Koordinatörü Namık Ergün yaptığı açıklamada, “Çıkmış olduğumuz bu kutlu dava yolunda yol arkadaşımız Hikmet Taşdemirel, Malazgirt İlçe Başkanı olarak, Sayın Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından kurucu ilçe başkanı olarak atanmıştır. ” dedi.

“Tarihi Malazgirt ilçemizde oturan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini bizzat yerinde takip ederek en iyi hizmeti vereceğinden şüphemiz yok” diyen Ergün,“Hikmet Taşdemirel görevinin Malazgirt ilçemiz için gelecek İçin hayırlı olsun.” dedi.

Gelecek Partisi Malazgirt İlçe başkanı Hikmet Taşdemirel ise konuşmasında,”Öncelikle bana verilen bu kutsal görev için herkese çok teşekkür ederim. İnsanlar inandıkları ve güvendikleri yolda olmayı tercih ederler, bende bu yolda en iyi yol arkadaşı olacağıma ve tarihi ilçeme en iyi hizmet verme konusunda temsil edeceğime inanıyorum. Gelecek Gençlerin, Milletin ve Hepimizin Allah utandırmasın. Sayın Genel Başkanımız bir zatı rozetimizi kendi elleriyle taktı. Sayın Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Gelecek Partisi Genel Başkan Sözcüsü Bölge Koordinatörümüz Sayın Namık Ergün’e bizlere gösterdikleri teveccühe, hoş görüye çok teşekkür ederim.  ” cümlelerini kullandı.

 


19.11.2022 10:32