Gelecek Partisi Malazgirt İlçe Teşkilatı Açıldı 

Gelecek Partisi Malazgirt İlçe Teşkilatı Açıldı 

Gelecek Partisi Malazgirt İlçe Başkanlığı, düzenlenen açılış töreninin ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı karşısında ikinci katta hizmete girdi. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Namık Ergün ile birlikte CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mevlüt Güvenir, DEVA Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün, Vatan Partisi İlçe Başkanı Enver Görmez, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Bayram Güvenir, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayram Kartal, Gelecek Parti Muş İl Başkanı Kadir Çınar, Merkez İlçe Başkanı Erdi Tuncer, Bulanık İlçe Başkanı Hikmet Al açılış kurdelasını kestiği törene Muş İl Başkan Yardımcıları Şuayip Özdemir, İshak eser, Emre Taşdemir, Gökhan Akın, Yalçın Öztekin, Ihsan Öğüt, Mehmet Gürbüz, Ömer Faruk Aksu, Ali Rıza Tekin ve Salih Akçi da törende hazır bulundu. 
Parti Binası girişinde davetlilere seslenen Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Namık Ergün; Genel Başkanımız Prof Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun tüm Malazgirt halkına selamları var. Malazgirt ilçemizi çok önemsiyor. Hikmet Taşdemirel kardeşimiz ve 270 üyesi ile partimize hoş gelmiştir. Gelecek Partisi de bu millete ümit verecek, heyecan verecek, enerji verecek. Ülke şu an zor durumdadır. Ekonomi zor şartlara girdiğinde, milletin ufku karardığında bir grup insan milletin önüne çıkar ve milletiyle birlikte yürür. İşte bizim genel Başkanımız Sayın Davutoğlu ’da milletinin önüne çıkmış ve milletiyle birlikte yürüme kararı almış bir liderdir. Türkiye’mizi kararlılıkla aydınlık günlere götüreceğine inancımız tamdır." diye konuştu. 

Muş İl Başkanı Kadir Çınar açılışta söz alarak, Malazgirt ilçe başkanlık binamız hayırlı olsun. İlçe Başkanı olarak atanan Hikmet Taşdemirel kardeşime hayırlı osun dedi. 

İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel ise,” Sayın Parti Sözcümüz, Genel Başkan danışmanımiz  Namık Ergün beyin İnisiyatifi ve Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun okurlarıyla ilce başkanlık görevi bize verildi. Bizde ilce yönetimi olarak çok kısa bir zamanda ilce teşkilat binamızı faaliyete soktuk. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Gelecek Partisi çatısı altında olmaktan son derece mutluyum. Türkiye'mizi yönetecek partinin Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun olduğunun kanaatindeyim. Ben ve 270 kişilik yönetimimle eski Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde ilerleme kararı aldık. Çok şükür Partimizde biz Malazgirt halkına çok önem veriyor. Genel Başkanımız ile Ankara'da yaptığımız toplantıda Malazgirt halkına çok selamları vardı. Malazgirt ilçesini çok önemsediklerini dile getirdi. Bizlerde Malazgirtliler olarak Türkiye'mizi ileriye, huzura ve refaha götüreceğine canı gönülden inandığımız eski Başbakanımız Prof.Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yanındayız. İlce teşkilat binamız da İlçemiz için hayırlı olsun. Saygılar sunuyorum.”dedi. 

Davetlilere çeşitli ikramı yapılan açılış töreninde, kurdele kesilmesinin ardından parti teşkilatına geçildi. Kurucu İlçe Başkanı Hikmet Taşdemirel burada tebrikleri kabul etti. Gelecek Partisi heyeti açılışın ardından Kümbet camisinde taziye evine geçerek, taziyesi olan aileye taziye dileklerini ilettiler.  


09.12.2022 17:07