Galatasaray, milli araya moralli girdi

Sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana temsilcisini 5-1 mağlup ettii

ALPARSLAN DİYARI- Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 yenerek milli maç arasına moralli girdi.

 

Sarı-kırmızılı ekip, ligde ilk 2 maçını kazansa da Turkcell Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş yenilmesi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.

 

Ligin dördüncü haftasında Adana Demirspor'a konuk olan "Cimbom", 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 18. dakikada Semih Güler (kendi kalesine), 31. dakikada Barış Alper Yılmaz, 38. dakikada Dries Mertens ve 60. dakikada Abdülkerim Bardakcı ile fileleri havalandırdı. Adana Demirspor'da Andreaw Gravillon 79. dakikada takımının tek golünü kaydetti.

 

İki takım da birer penaltıdan yararlanamadı.

 

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 3 maçı da kazandı.

 

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'un ardından Adana Demirspor'u da mağlup etti. Bir maçı eksik olan "Cimbom" milli maç arasına 9 puanla girdi.

 

Galatasaray, bu sezon çıktığı 6. resmi maçta da gol yedi.

 

Süper Kupa'da Beşiktaş'tan 5 gol yiyen sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys'a 3-2 ve 1-0'lık skorlarla yenildi.

 

Galatasaray, Süper Lig'de kazandığı 3 mücadele ise birer gol yedi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

 


01.09.2024 02:56