Feci Kaza: Otomobil ile tır çarpıştı ölü ve yaralılar var

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobilin tır ile çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Kaza, Gölbaşı-Kahramanmaraş kara yolunun 15'inci kilometresinde gerçekleşti. Seyfi Can Önal yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple karşı yönden gelen Mehmet Emin D.'nin kullandığı 31 KCF 47 plakalı tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü Seyfi Can Önal, Faruk Önal, Nisa Önal, Abide Önal ve Gürcistan uyruklu Nino Bıbınıdze yaralandı.

 

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, otomobilden çıkarıldıktan sonra yapılan ilk müdahalede, Faruk Önal ve Nino Bıbınıdze'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Seyfi Can Önal, Nisa Önal ve Abide Önal ise ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kazanın ardından tır sürücüsü Mehmet Emin D. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABER MERKEZİ


28.05.2024 10:01