Eskişehir’de Muşlu Belediye Başkan adayı!

DEVA Partisi’nin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerdeki belediye başkan adayları belli olmaya başladı. 

ALPARSLAN DİYARI-Ankara’daki Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısında Eskişehir’den iki aday açıklandı. DEVA Partisi’nin Alpu Belediye Başkan Adayı Muşlu Gökhan Memiş, Çifteler Belediye Başkan Adayı ise Mustafa oldu. Genel Başkanı Ali Babacan belediye başkan adaylarını tebrik ederek birlikte poz verdi. İl Başkanı Resul Ertürk, İl Yönetim Kurulu, Tepebaşı İlçe Başkanı Mustafa Özkarayanık ve Odunpazarı İlçe Başkanı Yunus Korkmaz da belediye başkan adaylarının yanında yer aldı.

 

 

 

MUŞLU MEMİŞ, ALPU’DAN ADAY GÖSTERİLDİ

 

 

1981 yılında Muş Merkezde doğan Memiş,  İlk orta ve lise eğitimini Muşta tamamladı. 2005 yılında Muş Belediyesinde işe giren Muşlu Belediye Başkan Adayı Gökhan Memiş, Oto Amirliği, Personel Müdürlüğü ve Satın alma Birimlerinde çalıştı. 2011 yılında kurum değişikliği yaparak Muş Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Mmemiş, Şeker İlkokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda çalıştı. 2021 yılında tayinle Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Satın alma ve İhale Biriminde göreve başlayan Alpu Belediye Başkan Adayı Gökhan Memiş,  Orta derecede İngilizce bilmekte, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

 

“HABER MERKEZİ”
 


05.01.2024 14:38