Eski Başkan Nuri Balcı'dan öğrencisi yeni Başkan Türker’e sürpriz ziyaret! 

Malazgirt Belediyesi'nin önceki dönem başkanı Nuri Balcı, yıllar önce ilkokulda öğrencisi olan ve şu anda Malazgirt Belediye Başkanı olarak görev yapan Ahmet Kenan Türker'i ziyaret etti. 

ALPARSLAN DİYARI- 3 dönem önce Malazgirt Belediye Başkanı olarak görev yapan Nuri Balcı, yıllar süren kamu hizmetinin ardından başkanlık görevini devretmişti. Eski Başkan Balcı, geçmişte ilkokulda beş yıl boyunca öğrencisi olan Ahmet Kenan Türker’in belediye başkanlığı görevine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Ziyaret sırasında, Balcı ve Türker arasında samimi anlar yaşandı. Balcı, Türker'in başarılarından gurur duyduğunu ifade ederken, Türker ise öğretmenlik yıllarından kalan güzel anıları ve Balcı'dan aldığı eğitimle kazandığı değerleri hatırlattı.

 

 

 

 

Ahmet Kenan Türker, "Nuri Balcı gibi değerli bir eğitimcinin öğrencisi olmak benim için büyük bir onurdur. Onun gösterdiği yolda ilerlemek ve Malazgirt'e hizmet etmek için elimden geleni yapacağım," dedi.

 

 

Ziyaret, iki başkan arasında geçmişe dair sohbetlerle ve Malazgirt'in geleceği için yapılan değerlendirmelerle sona erdi.


HABER VEYSEL EŞİN
 


04.07.2024 12:00