Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yalçın kimdir?

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer tarafından Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Osman Yalçın kimdir? sorusu merak ediliyor…

ALPARSLAN DİYARI- 2024 Yerel seçimlerinin ardından Esenyurt’ta CHP’den belediye başkanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer, belediye başkan yardımcısı olarak Muş Malazgirtli Osman Yalçın’ı atadı. Başarılı bir grafik çizen Osman Yalçın kimdir? Osman Yalçın ne okudu, hangi partide siyaset yapıyor? İşte detaylar… 

 

OSMAN YALÇIN KİMDİR?

 

1988 yılında Muş'un Malazgirt ilçesinde doğdu.
İlköğretim eğitimini Alparslan İlköğretim Okulunda tamamladı ve ardından Malazgirt Alparslan Lisesinden mezun oldu. Yurt dışında Mimarlık eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye döndü.

 

Eğitim hayatının ardından hızla iş dünyasına adım attı ve inşaat-taahhüt projeleri alanında Türkiye genelinde birçok başarılı projeye imza attı. Uzun süredir İstanbul ili Esenyurt ilçesinde ikamet etmekte olup ve bu süre zarfında şehrin gelişimine katkıda bulunacak pek çok projede yer aldı.

 

Mimari bilgilerini ve uluslararası deneyimini yerel ihtiyaçlarla birleştirerek, çeşitli ölçeklerde projelerin başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkı sağladı. Uzun yıllar birçok alanda başarılı çalışmalarıyla rol model oldu.

 

Mesleki çalışmalarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer almıştır.
Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OSMAN YALÇIN’A BAĞLI BİRİMLER:

 

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ.

 

Kaynak: Alparslandiyari.com Haber Merkezi

 


18.08.2024 04:33