Erdoğan kazansın koç keseceğim demişti, sözünü tuttu kurbanını kesti(video haber)

Muş merkeze bağlı Tandoğan köyünde oturan 83 yaşındaki Menşure İğrek, milletvekili çalışmaları sebebiyle bölgede çalışmalar yapan Muş Ak Parti Milletvekili, Adayı Ahmet Kılıçaslan’a “Erdoğan kazansın ben koç keseceğim demişti” Recep Tayyip Erdoğan kananınca, verdiği sözü unutmayarak kurban keserek köy halkına dağıttı.

Seçim çalışmaları kapsamında Muş merkeze bağlı Tandoğan köyüne giden milletvekili adayı Av.Ahmet Kılıçaslan, orada Menşure nine ile tanışmıştı.

Ak parti milletvekili adayı olduğunu öğrendiği Milletvekili adayına Erdoğan Kazansın ben çok keseceğim sözü veren, Menşure teyze, Erdoğan kazanınca koç alıp milletvekili adayını köyüne davet etti.

Milletvekili adayı Av.Ahmet Kılıçaslan da  Menşure nineyi kıramadı ve köyüne gitti.

Tandoğan köyünde Menşure teyzenin aldığı kurban dualar ile kesilerek dağıtıldı.

Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Menşure teyze, "çok şükür Allah dualarımı kabul etti. Erdoğan kazandı. Bende söz verdiğim kurbanımı aldım. Milletvekili adayımız Ahmet Kılıçaslan’ı çağırdım. Birlikte kestik ve dağıttık. Çok mutluyum. Rabbime şükürler olsun ki, Kılıçtaroğlu kazanamadı.”dedi.

Menşure teyzenin daveti üzerine tekrar seçim bölgesine giden Muş Ak Parti Milletvekili, Adayı Ahmet Kılıçaslan, Tandoğan köyünde Menşure teyzenin aldığı kurbanı köy halkına birlikte dağıttı.

Kılıçaslan,” bugün Menşure teyze ile birlikteyiz. Biz seçimden önce kendisini ziyaret ettiğimizde demişti ki; Sayın Erdoğan kazansın, ben koç keseceğim” .Şimdi Menşure teyze o kurbanı hazırlamış ve bizleri davet etti. Bu kurbanımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın açık ara farkla kazanmış olmasından dolayı Menşure teyzemiz adağını yerine getirecek. Bizde kendisine hem Sayın Cumhurbaşkanımızın selamı getirdik, hem de bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

Menşure teyzenin söz verdiği kuran dualar eşliğinde kesilerek, mahalle halkına dağıtıldı.


29.05.2023 20:30