Erdoğan’dan Soylu’ya İstanbul mesajı: Yeniden İstanbul’da Karadeniz sana teslim

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri eski bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’ya, “Yeniden İstanbul’da Karadeniz sana teslim” dedi. 

ALPARSLAN DİYARI- Deprem Bölgesi ziyaretlerinde Adıyaman’a AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu yanına alarak giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Soylu’ya deprem bölgesindeki olağanüstü çabaları katkılarından ve özverilerinden dolayı teşekkür etmişti.

 

 

 

 

 

 

SAHADA GÜVENİ TAM

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonlu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karşısında Trabzon ve Karadenizli vatandaşların oylarını alınması noktasında hemşerimiz Soylu’ya sahada tam güven ve destek veriyor. AK Parti’nin yerel seçimlerde İstanbul’da en büyük kozu olarak öne çıkan Soylu’ya vatandaşın da güveni tam

 

 

 

 

 

ADIM-ADIM GEZİYOR

 


Yeniden İstanbul parolasıyla gece-gündüz İstanbul’u adım-adım gezen Süleyman Soylu’da hem kendisine olan güvene hem de sorumluluğun hakkını verme noktasında çaba harcıyor. Esnaf-vatandaş-ev ve sivil toplum örgütleri ile buluşmaya devam eden Soylu’nun önceki gün durağı Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan oldu.

 

 

 

 

 

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ YERLERDE

 


Soylu Gaziosmanpaşa ziyaretinde ise duygulu anlar yaşadı ve şu ifadeleri paylaştı:” Bugün doğduğum, büyüdüğüm Gaziosmanpaşadayız… Yılmaz Baytar Şemo Muhtar Barbaros Mahallesindeki dostlarımızla, komşularımızla geçmişi yad ettik. Belediye Başkanımız ı dinledik. 28 yıl önce birlikte kurduğumuz Ceylanspor son üç yılın en centilmen takımı…”

 

 

"HABER MERKEZİ"

 

 

 

 


10.02.2024 17:06