Eğitimci, İş İnsanı Altın AK Parti’den Aday Adayı oldu

31 Mart mahalli seçimler öncesi AK Parti'de adaylık süreci tamamlandı. Seçim çalışmaları kapsamında Eğitimci genç İş İnsanı ve aynı zamanda Muş İlim İrfan Araştırma ve Yayma Dernek Başkanı Alican Altın, AK Parti’den Muş Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Kalabalık, eş, dost ve akrabalarıyla birlikte AK Parti Muş İl Başkanlığına gelen Eğitimci İş İnsanı Alican Altın, aday adaylık başvuru dosyasını İl Başkan vekili Kenan Mutlu’ya teslim etti.

 

 

 

 

Türkiye’nin birçok ilinde talebe yetiştiren ve son olarak Muş’a gelen Altın, eğitimci kimliğinin yanında iş hayatında da birçok projeye imza atmış. Aday adaylık müracaatı yaptıktan sonra www.alaparslandiyari.com’a konuşan başarılı iş insanı ve eğitimci Altın, “Başta aile büyüklerim olmak üzere, Muş'ta ki aşiretlerin kanaat önderleri, muhtarlarımız ve yakın eş dost akrabalarımızın desteğini alarak, bugün itibari ile Muş Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizlerin huzurunda kamuoyuna deklare ediyorum.  Muşlu hemşerilerimin ak saçlıları önümüzdeki yerel seçimde genç, liyakatli ve adaletli birisini aday olarak görmek istediler ve bu görevi bize laik gördüler. Bizler de Muşlu hemşerilerimize hizmet etmeyi borç bilerek bu yola baş koyduk” dedi.

 

 

 

 


“KUCAKLAYICI EŞİT HİZMET ANLAYIŞI İLE GÖNÜLLERDE YER EDİNMEK ANA HEDEFİMİZDİR”

 


Altın, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi için Muş Belediye başkanlığına aday oldum. Muşlu hemşerilerimizin takdiri ve teveccühündeki kararlılık aday adayı olmamdaki en büyük etkendir. Kucaklayıcı eşit hizmet anlayışı ile gönüllerde yer edinmek ana hedefimizdir” diye konuştu. 

 

 

Başarılı İş İnsanı ve Eğitimci Alican Altın,Muş Belediye Başkanlığı için resmi başvurumuzu yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi AK Parti’de kişisel hırslar yoktur. 31 Mart 2024 tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak, partimizin İlimizde en yüksek oyu alması için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Ülkemiz ve milletimizin geleceği için başlayan bu sürecin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

“TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUNA UYGUN BÜYÜK PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

 

 

Altın şöyle konuştu: “Hem ezber bozmak adına, hem de diğer gençlerimize örnek olabilmek adına yerinde bir tercih olmuştur.  Bilginin, siyasetin ve tecrübenin yaşı yoktur. Muş’umuza potansiyel bir hizmet vereceğimden eminim.  Aday adayı olarak attığım ilk adım inşallah gelecekte neler yapabileceğimizin emaresidir. Gelenekçi değil, yenilikçi olacağız. Belediyenin asli görevlerini hizmet olarak yansıtmayacağız. Bilim ve teknoloji çağına yakışır, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun büyük projelerimizle geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin. Allah hayırlı etsin.” 

 

 

ALİCAN ALTIN KİMDİR?

 

 

1982 yılında Muş’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Muş’ta tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat fakültesi ön lisan bölümünü bitirdi. 1999-2006 yılları arasında İstanbul’da Arapça ve dini eğitimini tamamladı. 2006-2011 yılları arasında başta Samsun ve Amasya olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde irşat faaliyetlerini yürüttü ve yönde çok sayıda talebe yetiştirdi. 2011 yılında memleketi Muş’a yerleşti. Muş’ta başarılı iş hayatı devam eden Altın aynı zamanda talebe yetiştirmeye devam ediyor. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

Muş AK Parti’de başvuru sayısı belli oldu

 

 

 

 


24.11.2023 08:44