Efsane başkan Nevzat Kaya’dan Mahsun Usta Yeşilköy’e anlamlı ziyaret

Muşsspor’un efsane başkanları arasına adını yazdıran başarılı iş insanı ve spor tutkunu Muş Malazgirtli Nevzat Kaya, Yeşilköy’de önemli bir işletmeyi halka kazandıran Mahsun Usta’yı ziyaret etti….

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirtli iş insanı Mahsun Gökçür, küçük bir hayalle başladığı yolculuğunu büyük bir başarıyla taçlandırdı. Yıllar önce sadece iki masa ile başlayan Mahsun Gökçür, azmi ve işine olan sevgisi sayesinde bugün büyük bir restoran sahibi oldu. İstanbul’da kariyerine dürüm ustası olarak başlayan Gökçür, lezzetli yemekleriyle adından kısa sürede söz ettirdi.

 

1850 yılında açılan ve Türkiye’nin ilk tren bakım istasyonu olarak hizmet veren garın turizme kazandırılması dikkat çekti. Gökçür’ın yeni restoranının açılışına, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasetçiler, emniyet mensupları, kurum amirleri, STK temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, gazeteciler ve çok sayıda davetli katılmıştı.

 

Mahsun Usta’yı sevenleri ziyaret etmeye devam ediyor. Muşsspor önceki dönem başkanı ve Yeniköy Motors Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, hemşerisini yeni işletmesinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Haber: Veysel Eşin

Fotoğraf: Sosyal medya

 

 

 


23.09.2024 02:45