Dünya beşincisi olan Muşlu atlete başarı plaketi

​​​​​​​Muş Alparslan Üniversitesi öğrencisi Derya Kunur Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda (FISU) dünya beşincisi oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI-Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican şampiyonada dünya beşincisi olan sporcusu olan Derya Kunur’u makamında kabul ederek, başarı plaketi takdim etti.

 

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Karadağ ve Milli Atlet Derya Kunur’u makamında kabul ederek başarılar dileğinde bulunan Rektör Alican Kunur’a “Biz seninle gurur duyuyoruz. Başarıların daim, yolun açık olsun. Sizlerden Dünya şampiyonluğu bekliyorum.Üniversite olarak her daim yanınızdayız.” dedi.

 

 

28 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Çin’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi ve Muş Alparslan Üniversitesini temsil eden olan Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Milli Atlet Derya Kunur’un  Dünya Üniversiteler Atletizm Şampiyonası’nda (FISU) dünya beşincisi olması hem Muş’ta hem de  Muş Alparslan Üniversite’sinde büyük sevinç yaşattı.

 

 

Kunur ziyarette “Bu şampiyonada ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmek benim için büyük bir onur ve büyük bir gurur oldu. Bu gururu bana yaşatan ve bugünlere gelmemde büyük emekleri olan tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kader Akçil


11.08.2023 16:26