Deva Partisi İlçe Yönetimi Tarım Müdürünü Makamında Ziyaret Etti

Deva Partisi İlçe Yönetimi Tarım Müdürünü Makamında Ziyaret Etti

Deva Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Öner Ergün ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Malazgirt İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdem Taşsöken’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Deva Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Öner Ergün, Deva Partisi Malazgirt İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, bu yıl yaşanan kuraklıktan dolayı çiftçilerin mağdur olduğunu belirterek, Malazgirtli çiftçilerin bankalara ve Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarının ertelenmesi talebinde bulundu.

“Her zaman tam kadro sahada olacağız”

Gayemizin öncelikle ülkemize ve ilçemize hizmet etmek olduğunu ifade eden Deva Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Öner Ergün,” Dertlere Deva olacak en güçlü kadroyu bünyesinde barındıran siyasi arenadaki bir partiyiz. Her zaman tam kadro olarak sahada olacağız, karınca ordusu gibi çalışacak, ilçemizin her yerini karış karış gezeceğiz. Halkımızın dertlerini kendimize dert edinecek ve çözümler üreteceğiz. Malumunuz çiftçilerimiz bu yıl kuraklıktan dolayı çok sıkıntı yaşadı ve çok zarar etti. bizde Deva Partisi olarak çiftçilerimizin taleplerini Tarım Bakanımıza iletmesi için Malazgirt İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdem Taşsöken’e ilettik. Malazgirtli çiftçilerin bankalara ve Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarının ertelenmesi taleplerini Sayın Tarım Bakanımıza iletmesini talep ettik. Bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı çiftçilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

 


21.08.2021 14:24