DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Malazgirt’te geldi

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Malazgirt’te geldi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malazgirt’te vatandaşlarla bir araya geldi.

Malazgirt’te gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyet ile Malazgirt girişinde DEVA Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün ve büyük konvoy ile karşılandı.

Konvoy ile ilçe merkezinde gelen Babacan ve beraberindeki heyet Malazgirt merkez camisinde cuma namazını kıldıktan sonra, namaz sonrası esnafı ziyaret ederek partisinin Malazgirt ilçe teşkilat binasına geçerek, partililer ve Malazgirt halkıyla bir araya geldi.

15 Temmuz Şehitler parkında selamlama konuşmasını yapan DEVA Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün,”Sayın Genel Başkanım, İl ve ilçe başkanlarımız, Sevgili Malazgirtli hemşerilerim; Bugün Anadolu’nun kapısı tarihi ilçemiz tarihi günlerinden birini daha yaşıyor. Tarihi ilçemize gelen Sayın genel başkanımız ve beraberindeki heyeti Sultan Alparslan diyarında ağırlamaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Sayın Genel Başkanım ve değerli ekibi biz kez daha hepiniz tarihi ilçemize hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Sayın genel başkanım; tarihi ziyaretiniz ilçemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın genel başkanımız ile birlikte Ülkemizin içinde bulunduğu tüm dertlere DEVA olmaya geliyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile sayın genel başkanım başta olmak üzere Malazgirt ilçe teşkilatımız adına hoş geldiniz diyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Seçim otobüsü ile Malazgirt 15 Temmuz Şehitleri Meydanında halka hitap eden Babacan, Bu ülkede hukuk var dedi.

Babacan,” bu ülkede hukuk var. İnsan hakları var. Özgürlükler var demokrasi var. Bu temeli sağlamlaştıramazsınız, bu ekonomik sorunu çözemezsiniz. Onun için ben buradan hükümete sesleniyorum; Beştepe’ye sesleniyorum, Türkiye’de adaleti hukuku sağlamadan, ağzınızla kuş tutsanız bu ekonomik krizi çözemezsiniz. "dedi.

15 Temmuz Meydanında halka hitap eden Babacan ve beraberindeki heyet Ağrı’nın Patnos ilçesinde hareket etti.


06.08.2022 11:23