Denizli'deki çöp şiş yeme yarışmasına Malazgirtli Metin Kızıltaş damga vurdu!

Muş Malazgirtli hemşerimiz Metin Kızıltaş, Denizli'deki çöp şiş yeme yarışmasına katıldı. 45 bin TL ve İphone 14 Pro Max ödülünü kazanmak isteyen Kızıltaş, iyi gittiği yarışmayı maalesef kaybetti.

ALPARSLAN DİYARI- Denizli'de çöp şiş yeme yarışmasına katılan Metin Kızıltaş, kendinden emin bir şekilde başladığı çöp şiş yeme yarışmasını kaybetti. 360 tane çöp şiş yiyerek rekor kırmak isteyen ve kilolu vücudu ile zorlanan Kızıltaş, kilolarca çöp şişi dakikalar içerisinde su içer gibi mideye indirdi. 45 bin TL ve İphone 14 Pro Max ödülünü kazanmak isteyen Kızıltaş yarışmanın sonlarına doğru başarısız oldu.

 

İYİ BAŞLADI AMA OLMADI!

 

Denizli'de düzenlenen çöp şiş yarışması, heyecanlı ve renkli anlara sahne oldu. Çöp şişçi Mehmet tarafından düzenlenen yarışmaya katılım da yoğundu. Midesine güvenen ve yemek yemeyi sevenler, büyük ödülün sahibi olmak için en fazla çöp şişi yemeye çalıştı. Bu sene yarışmaya katılan isimlerden birisi de hemşerimiz Metin Kızıltaş oldu. Kızıltaş, iri vücuduna vücuduna rağmen, yarışmayı kazanamadı.

 

Düzenli bir beslenmesinin olmadığını ve yarışmada daha fazla yiyebileceğini anlatan yarışmacı Metin Kızıltaş, "yarışmaya Malazgirt’ten katılıyorum, aslen Malazgirtliyim. 360 çöp şiş yemeyi çok isterdim ama dayanamadım, benim için kolay olmadı.” dedi.

 

"GENELDE ZAYIFLAR KAZANIYOR"

 

Kızıltaş, yarışmayı kazanamasa da yarışmanın unutulmazlarından biri olarak gündeme damga vurdu.


Rekorları genellikle zayıf yarışmacıların kırdığını belirten işletme sahibi, “Kilolu insanlar daha fazla yiyeceklerini düşünüyor fakat zayıf yarışmacılar bugüne kadarki rekorların tek sahibi oldular” diye konuştu.

 

Haber: İlhan Güvenir


 


04.09.2023 14:08