DEM Parti Malazgirt Belediye Başkan Aday Adayı Şancı, yerel basını ziyaret etti

DEM Parti Malazgirt Belediye Başkan Aday Adayı Şancı, alparslandiyarı.com, Alparslan Diyarı Gazetesi ve Malazgirt Haber 1071 Gazetesini ziyaret ederek çalışan gazeteciler günü’nü kutladı

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt DEM Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Şancı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malazgirt Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir ve alparslandiyarı.com Haber Editörü Veysel Eşin’in  ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında konuşan Şancı, “Gazeteciler, toplumu bilgilendirme görevini üstlenirken, aynı zamanda çeşitli zorluklarla karşılaşıyorlar. Onların bu önemli görevini yerine getirirken karşılaştıkları güçlükleri takdir ediyor ve kendilerine destek olmak istiyoruz.” dedi.

 

Şabcı, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Basın mensupları, kamuoyunu bilgilendirme, doğru haber verme ve toplumu aydınlatma misyonuyla görev yapıyorlar. Onların özverili çalışmalarını takdir ediyor, bu özel günlerinde kendilerine sağlık ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Malazgirt Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ahmet Şancı’nın nazik ziyareti bizleri mutlu etti. Gazetecilerin bu tür ziyaretlerle desteklenmesi, mesleğimizin önemini bir kez daha vurguluyor. Kendisine teşekkür ederiz.” dedi.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


11.01.2024 11:57