Cumhuriyetin 100. Yılında Muşlu öğrenciler şehitliği ziyaret etti

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Muş Selahattin Eyyubi İmam Hatip Lisesi öğrencileri Şehitliği ziyaret etti. Kabristanlara gül bırakan öğrenciler, Kuran-ı Kerim okudular. 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Selahattin Eyyubi İmam Hatip Lisesi öğrencileri Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Muş Şehitliği’ni ziyaret etti. Kabristanlara gül bırakan öğrenciler ayrıca Kuran-ı Kerim okudular.

 

 

 

“ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK, RUHLARI ŞAD OLSUN”

 

Öğrencilerle birlikte şehitlik ziyaretinde bulunan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Aksu Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde tüm yurtta şehitler ve gazileri anma etkinlikleri düzenlendiğini söyledi. Aksu, “Muş Milli Eğitim Müdürlüğü olaraktan bugün şehitlerimizi ziyaret ettik, şehitlerimizi andık, ruhları şad olsun. Bu çerçevede hatim ve mevlit programımız da olacak. Ayrıca şehit ve gazi yakınlarımızı da ziyaret ettik. Bir vefa borcu olarak onları ziyaret edip onların hüznüne ortak olduk” dedi.

 

 

 


"VATANIMIZA MİLLETİMİZE DAİMA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"


Şehitliği ziyaret eden gazi Nurullah Köse ise Milli Eğitim İl Müdürlüğü bünyesinde gençlerin gazileri ve şehitliği ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek şöyle konuştu, “Bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Vatanımıza milletimize daima hizmet etmeye devam edeceğiz. Gazi olduk diye bizim işimiz bitmemiştir. Biz yine vatanımıza, milletimize gerektiği zaman, çağırdıkları zaman seve seve gidip şehit olmaya hazırız.”


HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

 

 


27.10.2023 12:47