Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Malazgirt’te! Yılmaz: Başkan kazanırsa Malazgirt kazanır

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Muş’un Malazgirt ilçesinde Ak Parti seçim bürosunu ziyaret etti. Halka hitap etti.

ALPARSLAN DİYARI-31 Mart Yerel seçimler öncesi Muş’un Malazgirt ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile İl Başkanı Melik Emre, burada Malazgirt Belediye Başkan Cengiz Altın, İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Partisinin seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Cevdet Yılmaz, şanlı tarihe sahip Malazgirt ilçesinde bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek,” değerli kardeşlerim seçimlere gidiyoruz. Burası bizim için çok önemli her sene Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün devlet erkânı, milletvekillerimiz bakanlarımız geliyor. Artık burası geleneksel bir hale geldi. Tabi ki hemen Ahlat hem de Malazgirt ikisi de bizim için çok önemli, bizim nazarımızda ikisi de bir, hiçbir fark görmüyoruz. Hem orda hem de burada etkinlikler yapılıyor. Malazgirt’ten tüm dünyaya biriz beraberiz kardeşiz diyeceğiz.” dedi.

 

BAŞKAN KAZANIRSA MALAZGİRT KAZANIR

 

Yılmaz,” Malazgirt halkı gerçekten başkanını çok seviyor. Düzgün, mütevazi, çalışkan,liyakatli  Malazgirt’in geleceğini düşünen bir başkanımız. Gece gündüz demeden Malazgirt için koşturdu, uğraştı. Başkan kazanırsa Malazgirt kazanacak. Kimse kaybetmeyecek, oy versin vermesin herkes kazanacak. O yüzden bu yerel seçimlerde şunu söylüyorum. Söyleyin herkese oylarını Malazgirt’e versinler. “dedi.

 

 

BAŞKAN ALTIN PROJELERİNİ ANLATTI

Başkan Cengiz Altın ise 5 yıl içinde yaptıkları projeleri bir bir anlatırken, daha çok yapacak projelerimiz var dedi.

 

Başkan Altın,” doğunun abisi olarak bildiğimiz efendiliği ile, mütevaziliği ile ,liyakati ile Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz büyüğümüz tekrar 2024 yılı seçimleri için ilçemize gelmişlerdir.ve bizleri yalnız bırakmadı. Bende şahsım ve tüm Malazgirt halkı adına kendisine teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız, ilçemizde 5 yıl içinde neler yaptık: 54.000 Metrekare Sathi Kaplama Yol, 21.000 Metrekare Yeni Yağmur Suyu Hattı, 34.600 Metrekare Kilitli Parke Taşı,159.000 Metrekareye Yeni İçme Suyu Hattı, 84.700 Metrekare Sıcak Asfalt,120.000 Yeni Kanalizasyon Hattı,47.000 Metre Doğalgaz Hattı, 162.967 Metrekare Yeni Yol, 200 Kişilik Tekstilkent, Hipodrom ve bunlar gibi birçok hizmetler yaptık. Yeni yapacağımız projelerimizde var bunlarda 300 Kişilik Tekstilkent,3 MV Güneş Enerji Santrali,100 Kilometre Yeni Yol Yapımı, Tarımsal Sulama Göleti,50 Kilometre Doğalgaz Hattı, Muş Alparslan üniversitesi ile birlikte Butik Süt Mandırası tesisi kuracağız. Artık vatandaşlarımız ellerinde bidonlar ile sütlerini satmak zorunda kalmayacak.”dedi.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

.

 

 

 


26.03.2024 16:04