CHP Muş İl Teşkilatı ve Konakkuran Belediye Başkanı'ndan taziye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Teşkilatı, dün gece yaşamını yitiren yılların siyasetçisi Mevlüt Güvener için taziye ziyaretinde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Ziyarete, CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez, Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin, Muş CHP Belediye Başkan Adayı Tuncay Çanga, Bulanık İlçe Başkanı ve diğer teşkilat üyeleri katıldı.

 

 

Taziye ziyaretinde, CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez,” Mevlüt Güvener’in uzun yıllar siyasete katkı sağladığı, partinin Malazgirt’teki çalışmalarına büyük emek verdiği vurgulandı.

 

 

Başkan Sönmez ve CHP Muş teşkilat üyeleri, Güvener'in anısını yaşatacak ve ailesine destek olmak için Malazgirt ilçesine gelerek oğlu Malazgirt CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir'e başsağlığı dileklerini ilettiler.

 

Ayrıca, Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin de taziye ziyaretinde bulunarak CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Güvener'e başsağlığı diledi.

 

Çetin, Güvener'in ilçedeki etkili rolüne ve partimize olan katkılarına atıfta bulunarak, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu.

 

 

Bu anlamlı ziyaretler, Mevlüt Güvener’in ailevi ve siyasi çevresi tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Güvener’in vefatı, hem CHP camiası hem de Malazgirt halkı için büyük bir kayıp. Tüm katılımcılar, bu zor günlerde ailenin ve partililerin yanında olduklarını ifade ettiler.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


03.08.2024 13:21