CHP Malazgirt ilçe başkanlığı: Tüm dostlarımıza minnettarız

Cumhuriyet Halk Partisi Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, geçtiğimiz günlerde vefat eden babası ve önceki dönem CHP İlçe Başkanı Mevlüt Güvenir için düzenlenen taziyede bulunanlara teşekkür etti.

 

ALPARSLAN DİYARI-CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, ailesi adına babasının vefatından dolayı acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

 

"Değerli Babam ve Ailemiz Büyüklerinden Mevlüt Güvenir'in vefatı nedeniyle, taziye sürecinde bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini ileten Devlet Erkan’ına,CHP Genel Başkanlığımıza, Milletvekillerimize,Tüm siyasi parti teşkilatlarına, Belediye Başkanlarımıza, STK’ Temsilcilerimize, kıymetli kanaat önderlerine, iş insanlarına, tüm halkımıza teşekkür ederiz. Bu süreçte bize gösterilen destek, güç ve dayanışma duygularınızı yürekten hissettik. Bize mesajlarıyla ulaşan, acımızı paylaşan tüm dostlarımıza minnettarız.

 

 

Babamın vefatından dolayı taziye dileklerini ileten, bizzat gelerek veya telefon ve mesajla ulaşan, yurt içinden ve yurt dışından taziyelerini bildiren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Babam Mevlüt Güvenir'in anısını yaşatacak olan bu dayanışma ve destek, acımızı bir nebze olsun hafifletmiştir. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, tüm dost ve akrabalarımıza sağlık ve afiyet dileriz.

 

 

Ayrıca, babam için tek yürek olan Malazgirt halkına da sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Rabbim hepinizden razı olsun. Güvenir ailesi adına, bu zor günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza saygılarımızı sunarız."

 

HABER MERKEZİ

 


06.08.2024 10:48