CHP Malazgirt İlçe Başkanı Güvenir’den, Çetin’e Ziyaret

CHP Malazgirt Belediye Başkan Adayı Mevlüt Güvenir ve CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Konakkuran Beldesinde Belediye Başkanlığını kazanan Remzi Çetin’i makamında ziyaret ettiler.

 

ALPARSLAN DİYARI-Ziyarette CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, CHP Belediyeleri arasına kazandırılan Konakkuran Beldesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile başarılı çalışmalara imza atacaklarını inancına sahip olduğunu belirterek,Başkan Çetin’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Konakkuran Beldesinde Belediye Başkanlığını kazanan Remzi Çetin,”Konakkuran Beldemizi sosyal belediyecilik ile tanıştırmak için yola çıktık. Halkımızda bize büyük destek verdi. Konakkuran beldesini yaşanabilir bir konumuna getirmek için hizmetlerimizi yol sorunu başta olmak üzere birçok alanda sürdüreceğiz.’ dedi.

 

 

Başkan Remzi Çetin,  CHP Malazgirt Belediye Başkan Adayı Mevlüt Güvenir ve  CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


05.04.2024 11:44