CHP Kocaeli Milletvekilinden Malazgirt'e anlamlı ziyaret: Sokaklarda duygulandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Malazgirt'te gerçekleştirdiği ziyaretlerle bölge halkı ve partililerle bir araya geldi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Ziyaret kapsamında CHP Malazgirt İlçe Başkanlığı'na gelen Çiler, burada İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, Konakkuran’ın CHP'li Belediye Başkanı Remzi Çetin, Konakkuran belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partiliyle buluştu.

 

 

 

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL’İN SELAMINI İLETTİ

 

Vekil Çiler, Malazgirt ziyaretinde CHP Genel Başkanları Özgür Özel’in selamlarını ileterek, Malazgirt halkının kalbinde her daim yer edindiğini belirtti.

 

Çiler,” Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in siz değerli hemşerilerime çok selamları var. Çok kıymetli Malazgirt halkı: ülkemizde yapılan bu fuzuli masraflar ile bu yapılan zamlar ile bu piyasaları düşüremezsiniz, sakın eflasyon düşecek diye düşünmeyin, hayat standartları düşecek diye düşünmeyin ne zaman bu iktidar giderse o zaman refaha kavuşuruz. Bunu samimiyetinize güvenerek söylüyorum. Arttık demokrasi vaktı. Bizde önümüze sandık geldiği zaman gerekeni yapacağız. Halk bu kararlılıktan şaşmamalı. Başka geçim yolu olmaz. Genel başkanımızın hep söylediği bir laf var: Eğer geçim yoksa, seçim var.” Genel başkanımızın konakkuran beldemize sahip çıkacak. Bir kere yardım etmişler, yine de yardım edecekler. Ben Remzi başkanımla bu gün genel başkanımız ile bir kaç kere konuştum. Bunlar güzel şeyler. Malazgirt ilçesi de bizim, tüm Türkiye’deki ilçelerde bizim. ”dedi.

 

 

Ziyaretin ardından Nail Çiler, ilçe merkezinde yer alan 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

 

 

Eski günleri yad eden Çiler, Malazgirt sokaklarını gezerken duygusal anlar yaşadı ve bölgeyle ilgili anılarını tazeledi.

 

 

Milletvekili Çiler'in bu ziyareti, Malazgirt halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, yerel yönetimlerle işbirliğinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


01.09.2024 09:48