Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'tan taziye mesajı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Mardin Mazıdağı ve Diyarbakır Çınar'da meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlar için bir taziye mesajı yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- Vali Demirtaş, sosyal medya hesabı x’te yayınladığı mesajında yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

 

“Mardin Mazıdağı ve Diyarbakır Çınar'da meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

 

YANGINLA MÜCADELE EDENLERE TEŞEKKÜR

 

Vali Demirtaş, yangınla mücadele eden kamu kurum ve kuruluşları ile gönüllü vatandaşlara da kolaylıklar dileyerek, "Yangınla mücadele eden tüm kamu kurum ve kuruluşları ile gönüllü vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum." dedi.

 

AFETLERE KARŞI DUALAR

 

Mesajının sonunda, Vali Demirtaş, afet ve felaketlerden korunmak için dua etti:

 

"Rabbim her türlü afet ve felaketten milletimizi korusun."

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın bu içten mesajı, toplumun yaralarını sarmak için birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yangınların bir an önce kontrol altına alınması ve yaraların sarılması için tüm imkanların seferber edildiği bildirildi.

 

HABER MERKEZİ


22.06.2024 09:25