Bursa’da kardeşlik örneği: Muşspor taraftarıyla yemekte buluştular!

Bursaspor ile Muşspor taraftarı yemekte buluştu. Bursa’daki çok sayıda Muşspor taraftarı da maça katılarak takımlarını destekledi…

ALPARSLAN DİYARI- Bursaspor taraftar grubu Teksas, evinde oynadığı Muşspor maçı öncesi Muş taraftarı ile yemekte buluştu.

 

MİSAFİR ETTİLER

 

Bursaspor'un taraftar grubu Teksas, dün saat 19.00'da oynanan Bursaspor-Muşspor maçı öncesi Muş'tan gelen taraftarlar ile beraber yemekte buluştu.

 

KARDEŞLİK ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yemekte taraftarlar, formaları giyip yemekte sohbet etti. Oynanacak maçın her iki taraf içinde iyi geçmesini dileyen taraftarlar, yemek sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yeşil-beyazlılar, misafir takım taraftarını ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi.

 

“İKİSİ DE KENDİ TAKIMIMIZ”

 

Maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Maç sonrası Muş’tan gelen taraftarlar memleketlerine geri döndü. Bursa’daki çok sayıda Muşspor taraftarı da maça katılarak takımlarını destekledi. Bursa’daki taraftarlar her iki takımın da kendi takımları olduğunu vurguladı.

 

Bursasporlu taraftarlar da "Bursasporlu taraftarlarımız Muşsporlu kardeşlerimizi misafir ettiler. Hem saha içinde hem dışında Bursaspor camiasına yakışır ev sahipliği göstereceğimizden şüphem yok. Ait olduğumuz yere dönüş yolunda dostluk köprüleri kurarak ilerleyeceğiz…" dediler.

 

Haber: Sevda Balkaya

Fotoğraf: Sosyal medya


30.09.2024 02:18