Bulanık'ta sözler lafta kalmadı: 200 öğrencinin formalarını bizzat verdi!

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak Gençlik Spor Kurslarında futbol eğitimi alan öğrencilere hediye ettiği formaları dağıttı.

Bulanık Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yaz spor kursları çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, kursta eğitim alan 200 öğrenciye söz verdiği formaları alıp dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor kursları ile Bulanıklı çocukların spor yapmalarına, becerilerini geliştirmelerine olanak sağladıklarını kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan V.  Ocak, "Yaz spor kursları ile birlikte sağlıklı bir şekilde için çalışmalarımızı başlattık. Yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini amaçlıyoruz. Amacımız öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde en güvendiği ortamda hazırlamak. Eğitimi, sporu, kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Kaymakamlığımız, geleceğimiz, yarınlarımız çocuklarımız için ne yapsak az" dedi.

 

Forma dağıtım törenine Kaymakamız ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, İlçe Gençlik Spor Müdürü Tekin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bostancı ve Kurs öğretmenleri katıldı.

 

Hediye edilen formalardan dolayı mutlu olan Kursiyerlerin sevincini paylaşan Kaymakam Ocak, kendilerine teşekkür eden öğrencilerin çalışmalarını sahada izleyerek başarılar diledi.

 

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından emeği geçen herkese teşekkür eden Ocak, programın tamamlanmasının ardından sahadan ayrıldı.


15.07.2023 01:54