Bulanık’ta sağlık bilincini arttırma etkinlikleri: Vatandaşlardan yoğun ilgi

Muş'un Bulanık ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Halk Sağlığı Haftası etkinliği kapsamında sağlık çalışanları vatandaşları bilgilendirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Etkinliğe katılan AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, halkın sağlığının korunması ve bilinçlendirilmesi amacıyla yapılan bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

 

 

İlçe Sağlık Müdürlüğü bahçesinde kurulan stantlarda sağlık hizmetleri tanıtılırken, vatandaşlara çeşitli broşürler dağıtıldı. Mehmet Ali Saatçi, stantları ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve vatandaşlarla sohbet etti. “Sağlık her şeyin başıdır. Halkımızın bu tür etkinlikler sayesinde sağlık konusunda bilinçlenmesi, hizmetlerin daha etkili şekilde sunulması için oldukça önemlidir,” diyen Saatçi, sağlık çalışanlarının fedakarca çalışmalarına dikkat çekti.

 

 

Etkinlikte ayrıca Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen İbrahim Adıgüzel, Emniyet Müdür Vekili Cem Tağma, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Fatma Nur Karaçorlu ve kurum amirleri de yer aldı. Sağlık personelleri, vatandaşların sağlıklı yaşam ve koruyucu sağlık hizmetleri konusunda bilgilendirilmesi için yoğun çaba gösterdi.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN


11.09.2024 09:52