Bulanık’ta ilk Kreş ve Gündüz Bakımevi çok yakında açılıyor! 

Bulanık ilçesinin gündüz bakımevi ruhsatına sahip ilk kurumu olan Mucizeler Adası Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açılmaya hazırlanıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Mucizeler Adası Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucusu tarafından yapılan açıklamada, 24-66 aylık çocukların resmi kayıt yaptırabileceği Bulanık ilçesinde ilk ve tek özel kurum olduklarının altını çizdi.

 

 

 

 

Mucizeler Adası Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Tecrübeli ve uzman kadro ile profesyonel bir hizmet sunumuna hazırlanmaya başlamıştır. Çocukların bakımları yanı sıra alacağı eğitimlerde de çocuk merkezli düşünüldüğünü ve branş derslerine de yer verdiklerini belirterek çocukların eğlenirken öğrenecekler. Kurumda çocukların güvenliği, sağlığı ve eğitimlerinin en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

 

 

 

Çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz genç ve dinamik eğitimci kadromuz ile sizlere ve geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel eğitim hizmetini sunmayı ilke ve hedef edindik. Ön kayıtlar için  0531 700 49 33 iletisim numarasından randevu alınabilir ve daha kapsamlı görüşmeler için Vestel bayi ön kayıt bürosuna bekleriz. Kayıtların tamamlanmasıyla eğitim öğretime başlanacaktır. İlçemize hayırlı olsun.”

 

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 


30.11.2023 11:52