Bulanık Kaymakamı’na deprem bölgesinden vefa ziyareti

Depremde Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine bağlı Barış Mahallesinde görev yapan Muş’un Bulanık ilçesi kaymakamı Oğuzhan Ocak’a vefa ziyareti yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen deprem sonrası Kahramanmaraş Nurhak ilçesine bağlı Barış Mahallesinde özveri ile görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak’a muhtarlar ve vatandaşlar tarafından vefa ziyareti gerçekleştirildi.

 

Kahramanmaraş merkezindeki görev dağılımından sonra sahada seferberlik ruhuyla çalışmalara başladıklarını ifade eden Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, Özellikle depremzedelerin gıda ve barınma gibi temel ihtiyaçların karşılanması, sosyal marketlerin ve aşevlerinin kurulması, konteynır dağıtımı gibi birçok konuda koordinasyonlu çalıştıklarını ifade etti. Afetzedeler ile kurduğu samimi diyalog ve çözüm odaklı çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan Kaymakamımız Sayın Ocak, Barış Mahallesi muhtarları ve vatandaşlarının gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı onur duyduğunu belirtti.

 

“ÇOK MUTLU OLDUM”

 

Makamında ağırladığı misafirleri hoş sohbetle karşılayan Kaymakam Ocak, “Zor süreçlerinde afetzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Çok zor bir süreçti ama devlet ve millet dayanışması ile o günleri atlatmanın gayretinde olduk. Koordinatör Valimiz Sayın Doç. Dr. İlker Gündüzöz, kontrollerinde devletimizin varlığını sahaya yansıtıp; Nurhaklı kardeşlerimizin kalplerine dokunmayı büyük vazife bildik. Bedenen Barış Mahallesi kardeşlerimizin yanından ayrıldım ama yüreğim hala onlarla atıyor. Ayrıca bugün Nurhak’tan gelen muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın ziyareti beni ziyadesiyle mutlu etti. Buradan bir kez daha tüm depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Haber: Emrullah Özbey


01.08.2023 06:00