Bitlis Aydınlar Beldesi'nde mutluluk zirve yaptı: Genç çiftin nikâhı kıyıldı

Bitlis Özgüzelderespor Kulübü futbolcusu Ertuğrul Er, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı Almanya doğumlu Filiz Can ile hayatlarını birleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Genç çiftin nikâhı ise Türkiye'nin en yüksek rakımlı yerleşim yeri olan Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesi'nde kıyıldı.

 

 

Bu özel nikâh töreni, Aydınlar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Özgüzelderespor Kulübü Başkanı olan İbrahim Ergün tarafından düzenlendi. Belediye binasının yapılan sade ve samimi törenlerine, genç çiftin yakın dostları ve aileleri katıldı. Aydınlar Belediye Başkanı İbrahim Ergün, nikâh töreninde yaptığı konuşmada, genç çifte mutluluklar dileyerek, “Özgüzelderespor Kulübümüzün değerli oyuncusu Ertuğrul ve Almanya'dan gelen gelinimiz Filiz'i belediyemizde ağırlamaktan büyük onur sona erdi. Rabbim onların iki ci

 

 

Türkiye'nin en yüksek rakımlı beldesi olarak bilinen Aydınlar, bu anlamlı günde genç çifte doğal güzellikleriyle büyüleyici bir atmosfer sunarken, çiftin aşk hikayeleri de adeta perçinlendi.

 

 

 

HABER MERKEZİ

 


18.10.2024 11:13