Bir Türkiye birincisi de Muş’ta! Tüm soruları doğru cevapladı

Muş, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında büyük bir başarıya imza atan Ahmet Mustafa Çavuş ile gururlanıyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Özel Muş Bahçeşehir Koleji Ortaokulu öğrencisi Ahmet Mustafa Çavuş, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincisi oldu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, bu büyük başarının sahibi Ahmet Mustafa Çavuş’u, ailesini, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini makamında kabul ederek tebrik etti.

 

 

Kıvanç, “Başarıda emeği geçen okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyor, öğrencimize başarılarının sürekliliğini diliyoruz” dedi.

 

Tebrik kabulünde, Ahmet Mustafa Çavuş'un yanı sıra ailesi ve öğretmenleri de hazır bulundu. Ahmet Mustafa'nın başarısı, il genelinde büyük bir sevinç ve gurur kaynağı oldu.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, tebrik mesajında, eğitim camiasının ve öğrencinin başarısının önemini vurgularken, bu başarının diğer öğrenciler için de bir motivasyon kaynağı olacağını belirtti.

 

Ahmet Mustafa Çavuş ve ailesi, bu başarıyı kutlarken, okul yöneticileri ve öğretmenler de bu gurur verici anın tadını çıkardı. Öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

HABER METİN BOZKURT

 


29.06.2024 12:46