BİK Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu Diyarbakır’da göreve başladı

Basın İlan Kurumu (BİK) Trabzon Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, 1 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Diyarbakır Şube Müdürü olarak göreve başladı.

ALPARSLAN DİYARI - Daha önce Zonguldak ve Gaziantep’te başarılı görevlerde bulunan Nuhoğlu, 4 yılı aşkın bir süredir Trabzon Şube Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

 

Nuhoğlu, Trabzon'daki görevinin ardından Diyarbakır’a atandı ve burada hizmet etmeye başladı. Veda mesajında Trabzon ve çevre illerindeki yerel basın ile kamu kurumlarına birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla hizmet sunmaya gayret ettiğini belirten Nuhoğlu, yeni görev yeri olan Diyarbakır’da da aynı sorumluluk bilinciyle çalışacağını ifade etti.

 

NUHOĞLU’NUN VEDA MESAJI

 

Nuhoğlu, Trabzon'dan ayrılmadan önce yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Başta Trabzon ilimiz olmak üzere Artvin, Bayburt, Gümüşhane ve Rize illerimizin yerel basınına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına mesai arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeye ve faydalı olmaya gayret ettik. Kurumsal olarak birçok yeniliği hep birlikte hayata geçirdik. Var ise hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz. Şimdi de kıymetli ilimiz, kadim şehrimiz Diyarbakır'ımıza ve bölge illerimize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Yüce Rabbimiz mahcup etmesin.”

 

ALİ NUHOĞLU KİMDİR?

 

1988 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğan Ali Nuhoğlu, ilk ve orta öğrenimini Hayrat’ta tamamladı. 2010 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Nuhoğlu, 2011 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Kontrol Memuru olarak görevine başladı. Yerel ve ulusal gazetelerde çok sayıda denetim gerçekleştiren Nuhoğlu, 2016 yılında Zonguldak İl Müdürlüğü’ne atandı. 2018 yılında Gaziantep İl Müdürlüğü’ne, ardından 2020 yılında Trabzon İl Müdürlüğü’ne atanan Nuhoğlu, şimdi Diyarbakır'da yeni görevine başladı.

 

Ali Nuhoğlu, bundan sonra Diyarbakır ve bölge illerine hizmet etmek için çalışmalarını sürdürecek.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

 

 

 

 


14.08.2024 12:31