Belediye Başkanı Asya’dan alkışlanacak hareket: Depremde enkazdan kurtarılan çocuğun kirvesi oldu

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6 Şubat'taki depreme Malatya’daki evlerinde yakalanan ailenin enkaz altından kurtarılan oğulları Ömer Yiğit Kılıçcı'nın kirvesi oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sünnet Şöleni" sonrası sünnet edilen çocukları ziyaret etti. Kepenek TOKi'de ikamet eden ve belediye tarafından sünnet ettirilen depremzede ailenin çocuğu Ömer Yiğit Kılıçcı'nın kirvesi olan başkanın jesti takdir topladı.

 

 

 

 

KENT SAKİNLERİNE GÜZEL BİR ETKİNLİK ORTAMI OLUŞTU

 

Çocukların hayatlarındaki önemli ana öncülük ettiklerini ifade eden Asya, şunları kaydetti: "Çocuklarımızın sünnetlerini yaptırıyoruz. Daha sonra evlerine gidererek ailelerimizi tebrik edip evlatlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün özel bir ziyaretimiz oldu. Hepimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası Malatya'da enkaz altından sağ olarak çıkarılan Ömer Yiğit evladımızı ziyaret ettik. Sünnetinde kirvesi olduk. Canı yandığı için belki o mutlu değildi ama biz enkazdan kurtarıldığı için, özel anının şahidi olduğumuz için mutluyduk. Rabbim onu ailesine bağışlasın."

(AA)

 

 

 


28.08.2023 16:28