Beklenen o isim AK Parti'den Malazgirt Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı

Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, bugün saat 11’de AK Parti Malazgirt İlçe Teşkilatı'na Malazgirt Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını müracaatı yapacak.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Malazgirt Ak Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz’e Malazgirt Belediye Başkanlığı aday adaylık dilekçesini sunacak.

 

Aday adaylık başvurularında sona gelinirken Malazgirt Belediyesi için ilk başvuru Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’tan  geldi.

 

 

Malazgirt Belediyesi aday adaylığını ailesi ve akrabaları ile Malazgirt Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Kenan Deniz’e ileterek şu açıklamayı yaptı: “ Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı  Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Malazgirt’e hizmet etmek için bugün aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Anadolunun kapısı, şanlı tarihimize ev sahipliği yapmış bu kadim topraklarda, Sayın Cumhurbaşkanımızın da Malazgirt’e verdiği değeri göz önünde bulundurarak biz de hemşehrilerimize en iyi hizmet için çabalayacağız. 2001 yılında  Malazgirt Ziraat Odası Başkanlığı görev sürecimde Malazgirt çiftçisine nasıl en iyi hizmet için çabaladıysak, bugün de Malazgirt halkına en iyi hizmeti yapmak için elimizden geleni tevazu, samimiyet ve gayretle yapacağız.”

 

 

Başkan aday adayı Tahsin Kılıç, konu ile ilgili açıklamayı AK Parti Malazgirt İlçe Teşkilatı'nda yapacağını belirtti.

 

 

 

HABER:KADER AKÇİL

 

 

 

 


22.11.2023 10:17