Başkan Öner Ergün’den Ziyarete Katılanlara Teşekkür

Başkan Öner Ergün’den Ziyarete Katılanlara Teşekkür

DEVA Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katılımı ile gerçekleştirilen ziyarete katılanlara teşekkür etti.

Ergün, Babacan’ın Malazgirt ziyaretine katılım sağlayan Malazgirt halkına teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Ergün mesajında, "Malazgirt halkımız, DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı görmek istediğini açıkça göstermiştir. Yeni Türkiye'nin mimarı olacak Genel Başkanımız Sayın Babacan’a sahip çıkan hemşerilerimize, gönlü bizimle olan ancak tarlada köylerde çalışan gelemeyen Babacan sevdalılarına, Genel Başbakanımız ile teşrif ederek bizleri onurlandıran genel Başkan Yardımcıları ve Kurucu üyelerimiz, Medeni Yılmaz, Elif Esen, Sevda Durgun, Helun Fırat, Mustafa Ergen, Cem Avşar, Abdurrahim Aksoy, Kerem Altun, Alı İhsan Merdanoğlu, Mehmet Emin Ekmen, Tunahan Elmas, Mahfuz Güler, İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz ve gazetecilerimize ayrı ayrı teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunarım."

Özel Teşekkür Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Altın ve belediye çalışanlarına, ilçe emniyet müdürlüğümüz tüm personellerine çok teşekkür ediyorum.”dedi.


06.08.2022 11:09