Başkan Kılıç çiftçileri Cumhurbaşkanı'nın ziyaretine davet etti

Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Cumhurbaşkanı'nın yarın Malazgirt'e yapacağı ziyaret öncesinde bir açıklama yaparak, tüm çiftçileri bu önemli etkinliğe davet etti.

 

ALPARSLAN DİYARI-Kılıç, Cumhurbaşkanı'nın Malazgirt ziyaretinin tarım ve hayvancılıkla uğraşan bölge halkı için büyük bir önem taşıdığını belirtti.

 

Başkan Tahsin Kılıç, açıklamasında, "Cumhurbaşkanımızın Malazgirt'e yapacağı bu ziyaret, bölgemiz için tarihi bir öneme sahip. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan tüm çiftçilerimizi bu önemli buluşmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve desteğimizi en güçlü şekilde göstermek için yarın alanlarda buluşalım. Hep birlikte, tarımın ve çiftçinin gücünü ortaya koyacağız," dedi.

 

Kılıç, çiftçilerin bu etkinliğe katılımının, bölge tarımının ve çiftçilerin sesini daha da güçlü bir şekilde duyurmasına katkı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, Malazgirt’in tarımsal potansiyelinin ve çiftçilerin sorunlarının Cumhurbaşkanı tarafından da değerlendirileceğini umut ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Cumhurbaşkanı'nın ziyareti kapsamında tarım sektörüne yönelik önemli açıklamaların yapılmasının beklendiğini belirterek, bu tür buluşmaların bölge çiftçisi için moral kaynağı olduğunu vurguladı.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


26.08.2024 01:00