Başkan Asya müjdeyi verdi! Muş'un içme su sorunu çözüme kavuştu

Muş'un içme suyu sorununu gidermek ve kalıcı bir çözüm üretmek için başlatılan çalışmalar sonuç verdi.  Asırlık içme suyu problemini tarihe gömecek projede nihai sonuç alındı.

ALPARSLAN DİYARI- Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından kente cazibeli su getirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Yıllarca Beklediğimiz O An… Hayalimiz, hasretimiz, kıymetli misafirimiz şehrimize ulaştı" diyerek müjdeyi verdi.

 

 

 

 

"HAYALİMİZ, HASRETİMİZ, KIYMETLİ MİSAFİRİMİZ ŞEHRİMİZE ULAŞTI"

 

“Yıllarca beklediğimiz o an geldi” diyerek müjdeyi veren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Yıllarca Beklediğimiz O An… Hayalimiz, hasretimiz, kıymetli misafirimiz şehrimize ulaştı.  Muşumuzun 100 yıllık su sorunu tarihe karıştı elhamdülillah. Alparslan 2 Barajından temin ettiğimiz içme suyu isale hattına verildi. Test ve temizlik çalışmaları yapılıyor. Yakın zamanda şebekelere suyu veriyoruz.  hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Bugüne kadar su konusunda birlikte çok sıkıntıya göğüs gerdik. Şükürler olsun artık o günleri geride bırakıyoruz. Bizlere bugünleri gösteren Rabbime hamdolsun. Projenin bu aşamaya gelmesinde emeği olan herkese şükran ve minnetlerimi sunuyorum.  Artık ilimizin gelişimine ivme kazandıracak, halkımızı daha da mutlu edecek yeni hedeflerle yolumuza devam edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı. 

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

 

 


22.09.2023 10:04