Başkan Altın'dan personeline iftar yemeği

Muş’un Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, personeline iftar yemeği verdi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Millet Bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Altın, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, memurlar, işçiler, taşeron işçiler, itfaiye çalışanları ve aileleri katıldı.

 

Yemek öncesi Malazgirt Belediyesi personeli ile tek tek ilgilenen Başkan Altın, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, personel ve ailelerinin Ramazan ayını tebrik etti.

 

Malazgirt için elbirliği ile çalışmaya devam edeceklerini anlatan Başkan Altın, hep birlikte Malazgirt ilçesine güzel, kalıcı hizmetler getirdik, bir daha seçilirsek yine birlikte kalıcı hizmetler yapmaya devam edeceğiz dedi.

 

Daveti üzerine iftar yemeğine icabet ettikleri için tüm personele teşekkürlerini sunan Başkan Altın, "İlçemize en iyi hizmeti ve en kalıcı hizmeti beraber yaptık. Bu yerel seçimlerde yeniden seçilirsek yine hep birlikte birlik beraberlik için kalıcı hizmetlere yapmaya devam edeceğiz. Kazansakta kaybetsekte bu Malazgirt bizimdir, hepimizindir. Beş yıl birlikte onurlu bir şekilde birlikte görev yaptık. Bu beş yıl içinde kalbini kırdığımız bir kardeşimiz varsa bize hakkını helal etsin, bizim varsa da helal olsun.”dedi.

 

Belediye personeli ise, Belediye Başkanı Cengiz Altın’a nazik davranışından dolayı teşekkür etti.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 


23.03.2024 08:54