Avrupa şampiyonu 20 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı yurda döndü

Avrupa şampiyonu olan 20 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı, İstanbul'a geldi.


ALPARSLAN DİYARI- Bulgaristan ve İrlanda'nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun Sofya'da oynanan final maçında İtalya'yı yenerek şampiyonluğa ulaşan ay-yıldızlı ekip, İstanbul Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

 


Havalimanında açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ay-yıldızlı ekibin şampiyonada 9'da 9 yaptığını ve büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

 

 

"Grupta puan vermeden, turnuva boyunca da 1 puan kaybederek ve son maçta da İtalya gibi güçlü bir rakibi 3-2 yenerek 20 Yaş Altı Türk Milli Takımı, Avrupa'da namağlup şampiyonluk elde etti. Bunlar geleceğin sultanları. Altyapımız her zaman söylediğimiz gibi çok güçlü, çok iyi bir altyapıya sahibiz. Avrupa'da ve dünyada şampiyonluk yaşamadığımız yıl yok gibi. Hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teknik ekibe, sahada mücadele eden oyunculara, ailelerine, voleybola başladıkları günden bu yana emek veren tüm antrenörlerine teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Voleybolun her geçen gün neler yaptığını da hep birlikte görüyoruz."


AA
 


18.08.2024 14:50