Angel (Melek) Kafe Muş'ta hizmete açıldı

Eğlence sektöründe hizmet yelpazesi hızla genişleyen Muş'ta alanında iddialı ve şık konseptli kafelerin sayısında artış yaşanıyor. Son 1 yıl içerisinde sayıları çoğalan kafelere Angel (Melek)  adıyla yeni bir kafe daha eklendi.

ALPARSLAN DİYARI- Merkez Atatürk çocuk parkı arkası şehit Akif Ağaoğlu caddesinde yer alan, şık ve modern  görünümüyle Angel (Melek) kafenin açılışı görkemli bir şekilde yapıldı. İşletmeciliğini genç girişimciler olan Fatih Öğüt ile Mert Biçici'nin yaptığı Angel (Melek) kafenin açılış törenine yoğun katılım gerçekleşti.

 

 

Açılışa Muş Belediye Başkan vekili Serkan Öztürk, MTSO heyeti, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılışta konuşan Belediye Başkan vekili Serkan Öztürk, yapılan açılışın ardından  Angel (Melek) kafe işletmecilerini tebrik ederek işyerlerinin hayırlara vesile olmasını diledi. 

 

 

İşletmeci  iş insanı Fatih Öğüt ise açıklamasında kartılımcılara teşekkürlerini ileterek "İlimizdeki sosyal canlılığa destek noktasında yeniliklere şahit olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Eğlence sektörünün etkin yapısını önemsediğimiz bu alanda bizde yeni bir konseptle yer almak hizmet etmek istedik. Amaç ve hedefler ışığında herkes etkili olduğu güven duyduğu alanda gelişime ve canlılığa katkı sunmalıdır. Muş'un son yıllardaki değişimine hepimiz şahit oluyoruz. Özellikle eğlence sektöründeki bariz yoğunluk kaliteli hizmet sunan kesimlere tüm iş kollarına mutlak surette kazandırıyor. Bizde bu amaçta iki arkadaş eğlence sektörüne girmek istedik ve Angel (Melek) adındaki kafeyi Muş'a kazandırdık hizmete açtık. Yaklaşık 4 Milyon TL ye mal olan kafemiz 400 metre kare alan üzerinde ve 2 kattan oluşmakta. Yeşilin hakim olduğu havasıyla, şık konsepti ve herkesin beğenisinde olumlu geri dönüşler sağladığı kafemizde güler yüzlü personel yapımızı 8 kişi ile taçlandırdık. Tercih noktalarının başında nezih mekanların revaçta olduğunu biliyoruz ve bizde Angel (Melek) kafe olarak bu sunumda iddialıyız. İyi bir açılış gerçekleştirdik. Yoğun katılıma dair mutluyuz, hayırlısıyla hizmetlerimize başladık. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayarak, yanımızda yer alan, gelemeseler dahi yaşadıkları yoğunluğa dair mazeretlerini bildiren, bizi yeşilin hakim olduğu kafemizde gerek çiçek ve gerekse rengarek çelenklerle onurlandıran tüm gönül dostlarımızı en kalbi duygularımızla selamlıyoruz. Angel (Melek)  kafemizin memleketimize hayırlar getirmesini diliyoruz"şeklindeki ifadelere yer verdi.

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA


29.09.2024 08:46