Alternatif Reklam hizmet kalitesini genişletiyor

Muş'ta Ulusal ve Uluslararası alanda çok sayıda ödüle layık görülen Alternatif Reklam hizmet yelpazesini genişletiyor.

ALPARSLAN DİYARI- Kaliteli hizmet alanında müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısıyla hergün yeni bir başlangıva imza atan Alternatif reklam bu kez Uluslararası "Müşteri memnuniyeti ve şikayetleri yönetim sistemi yetkili belgelendirmesi" ile güven kapılarında çıtayı yükseltti.

 

Muş'un ilgili alanda dünyaya açılan kapısı olarak tanımlanan ve elde etmiş olduğu geçmiş ödül ve başarı belgeleriyle güçlü bir geçmişe sahip olan Alternatif Reklam bir kez daha farkını  ortaya koydu.

 

 

SEZGİN HATİPAĞAOĞLU, YAŞADIĞIMIZ HAKLI GURUR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ESASLIDIR

 

Yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Ulusarası ödüllü şirket sahibi Sezgin Hatipağaoğlu, "Yaşamış olduğu haklı gururu gazetemize anlattı. Uluslararası müşteri memnuniyeti ve şikayetleri yönetim sistemleri belgemizi Alternatif Reklam hizmet yelpazesine kazandırarak hizmette güven kapılarını benzerleri arasında özel kılmış bulunmaktayız. Bu sistem müşteri şikayetlerinin etkili bir şekilde ele alınmasını ve müşteri memnuniyetinin artırılmasını amaçlayan bir yönetim sistemi standardıdır. Bu belge, organizasyonların müşteri geri bildirimlerini toplamasını, analiz etmesini ve iyileştirme fırsatları yaratmasını teşvik eder."dedi.

 

 

MÜŞTERİ ŞİKAYET SÜRECİ HASSAS BİR SÜREÇTİR

 

Hatipağaoğlu," Müşterilerden gelen ticari ya da ticari olmayan tüm şikayetlerin etkili ve verimli bir şekilde yönetilmesini ve müşteri geribildirimlerini teşvik ederek müşteri sadakatini ve onayını sürdürmektir. Müşteri şikayetleri ve bu şikayetlerin geri bildirimlerini kapsar. Müşteri şikayet yönetim sürecinin işlem süresi ise şikâyetlerin iletilmesi ile müşterilerimizin bize çeşitli etkileşim kanallarından ulaşması mümkündür. Bu doğrultuda kayıt altına alma, şikâyet değerlendirme, şikâyet sonuçlandırma, müşteri ile mutabakat esas alınmaktadır. Şikayet Yönetimi uzman yapı olarak tarafımızca müşteri şikayetlerini yönetmek ve çözüme kavuşturmak için uzmanlaşmış bir profesyonellik arz etmektedi. Şirket konulara yatkınlık arz ederek erişim ve sonuç bakımından içindeki tüm departmanlarla iletişim halinde olup, müşteri memnuniyetini artırmak için çalışır. Ayrıca, şirketin itibarını korumak ve geliştirmek için stratejiler geliştirir. Bu duygu ve düşincelerle bir kez daha farkımız diyerek Alternatif Reklam ayrıcalığını gözler önüne sermenin haklı gururunu yaşamaktayız."diye konuştu.

 

HABER TUNCAY ÇANGA


14.10.2024 08:48