Almanya’dan Muş’a hizmet yağmuru: Vefa dolu sözler

Almanya Muş Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Remzi Özün’den Muş’a ve Muş Halkına Övgü Dolu Mesaj

ALPARSLAN DİYARI- Almanya’da yaşayan ve Muş’taki birçok hayır işine imza atan, Muş’un saygın simalarından Remzi Özün, sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımla Muş halkına olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Özün, "Muş halkı her şeyi hak eden, onurlu ve şerefli bir halktır. İyi ki Muşluyum, Muş doğumluyum" diyerek, memleketi için hizmet etmeyi bir ibadet olarak gördüğünü vurguladı.

 

 

MUŞ'TA YARDIMLARIYLA TANINAN BİR HAYIRSEVER

 

Muş Merkeze bağlı Tüten Köyü’ne okul yaptıran, Muş'taki ilçe ve belde belediyelerine itfaiye ve ambulans yardımlarıyla bilinen Remzi Özün, yaptığı açıklamada, Muş halkının hakkaniyet, adalet ve dürüstlük değerleriyle her zaman örnek bir toplum olduğunu belirtti. Özün, siyaset dünyasında adaylıkları ve yardımlarıyla tanınan bir isim olmasına rağmen, Muş’a olan hizmetlerinden hiç kopmadığını, Almanya’da yaşamasına rağmen her zaman Muş’un gönlünde olduğunu söyledi.

 

 

"HİZMET ETMEK İBADETTİR"

 

Remzi Özün, paylaşımında "Hizmet etmek ibadettir. Cennete gitmenin yolu sadece Arabistan'dan geçmez, hizmetten, paylaşmaktan ve vicdanlı olmaktan geçer" sözleriyle halka hizmet etmenin manevi değerine vurgu yaptı. Siyaseti kirli bir alan olarak nitelendiren Özün, hizmeti çıkar gözetmeden yapan kişilerin her zaman engellerle karşılaştığını ifade etti.

 

"MUŞ HALKI İÇİN ÜZGÜNÜM"

 

Özün, Muş ve Muş halkı için üzüntülerini dile getirerek, siyasetin bazen hizmet eden insanları yeterince sahiplenmediğini söyledi. Ancak tüm engellere rağmen, Muş’a hizmet etmeye devam edeceğini ve asla yılmayacağını belirtti. "Geçmişte dört bin kilometre uzaktan hizmet getirdiysem, yine yılmadan, küsmeden aynı şekilde hizmet edeceğim" diyerek Muş halkına duyduğu sevgiyi dile getirdi.

 

 

REMZİ ÖZÜN, MUŞLULARA MESAJ VERDİ

 

Almanya’dan tüm Muş halkına sevgilerini ileten Remzi Özün, mesajını "Sevgili hemşerilerim, sizlere olan bağlılığım ve sevgim hiç bitmeyecek. Muş için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" sözleriyle noktaladı. Özün’ün bu samimi ve içten paylaşımı, Muşlu vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

 

HABER TUNCAY ÇANGA


10.09.2024 10:34