AK Parti Muş İl Başkanı Emre: O yol için girişimlerimiz devam ediyor!

AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Muş-Bingöl Karayolunda ışıklandırma ve refüj çalışmaları için girişimlerinin devam ettiğini ifade etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gazeteciler Birliğine ziyaretler devam ediyor. Birlik Başkanı Tuncay Çanga ve yönetim kurulu üyelerinin bugünkü ziyaretçileri arasında AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre de yer aldı. Ziyaret esnasında önemli açıklamalarda bulunan Emre, Çanga ve arkadaşlarına başarı dileklerini iletti.

 

Kısa bir süre önce Ankara’da genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldığını hatırlatan Emre, Malazgirt İlçesi ile ilgili önemli isteklerde bulunduğunu söyledi. Malazgirt’in Çanakkale kadar büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Emre, “toplantıda söz alarak Sayın Cumhurbaşkanımıza bazı konuları arz ettim. Burada Malazgirt ilçemizin ve zafer kutlamalarının önemine vurgu yaparak, çok önemli çalışmalar yapılması hususunu dile getirdim. Bazı notlar alındı, netleştiği vakit değerli kamuoyu ile paylaşacağız.”dedi.

 

BULANIK-MALAZGİRT PATNOS YOLU

 

Yine aynı yolda Bulanık-Malazgirt-Patnos yolu ile ilgili talepte bulundum. Sayın Cumhurbaşkanımız Ulaştırma Bakanımıza talimat verdi, inşallah o bölgede en güzel çalışmalar kısa bir sürede başlayacak.” dedi.

 

MUŞ-BİNGÖL YOLU AYDINLATILACAK

 

Muş-Bingöl yolunun Karaköprü’den başlayıp Murat Köprüsüne kadar olan kısmında bilindiği gibi daha önce üzücü kazalar meydana gelmişti. Vatandaşların özellikle orta refüj ve aydınlatma çalışması yapılması yönünde talepleri vardı. Bu konuyu hem sayın Vali Avni Çakır, hem Karayolları Van Bölge Müdürü Demirhan Erol, hem de VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar ile görüştüğünü aktaran Emre, “Sayın Valimiz konuyla yakından ilgileniyor. Karayolları bölge müdürümüz sayın Demirhan Erol beye durumu bizzat ilettim, alt yapı çalışmaları yapacaklar. O çalışmalar bittikten sonra VEDAŞ il müdürlüğümüz de aydınlatma çalışmalarına başlayacaklarını ifade ettiler. İnşallah o yolu en kısa sürede güzel bir görünüme kavuşturmuş olacağız.”dedi.

 

ÇANGA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Muş Gazeteciler Birliği Başkanı Tuncay Çanga, AK Parti Muş İl Başkanı Emre’ye nazik ziyaret için teşekkür etti. Daha önce bir çok defa dile getirdiği Muş-Bingöl karayolu aydınlatma ve refüj çalışmaları ile ilgili Başkan Emre’nin girişimlerine bizzat şahit olduğunu ifade eden Çanga, “biz defalarca dile getirdik, daha önce Ak Parti Muş Milletvekili Sayın Mehmet Emin Şimşek de konuyu Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine ilettiğini ifade etmişti. Bugün de Sayın Emre, bizzat ziyaret esnasında birçok telefon görüşmesi yaptı ve bazı teyitler aldı. Umuyorum ki çalışmalar kısa süre içerisinde başlar ve halkımızın hizmetine sunulur. Bu şehre bir çivi dahi çakan herkese halkımız adına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

Haber: Sevda Balkaya

 

 


15.10.2024 00:25