AK Parti Malazgirt’te bayrak değişimi: Cengiz Altın’dan ilk açıklama!

AK Parti’de bayrak değişimi devam ediyor. 2019-2024 döneminde Malazgirt Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cengiz Altın, Malazgirt İlçe Başkanı olarak atandı.

ALPARSLAN DİYARI- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) teşkilat görevlendirmeleri tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Malazgirt ilçe başkanlık görevine, yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Cengiz Altın’ın atandığı belirtildi.

 

KENAN DENİZ BAYRAĞI ALTIN’A BIRAKTI

 

Teşkilat Başkanlığından yapılan açıklamada, “Muş ilimizin Malazgirt İlçe Başkanlığına Sn. Cengiz Altın atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Sn. Kenan Deniz'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz.”

 

BAŞKAN ALTIN’DAN İLK AÇIKLAMA

 

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Cengiz Altın ise ilk açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunuyorum. Bu kutlu yolda, ilçemize ve ülkemize hizmet etmek en büyük gayemiz olacak. Rabb’im, bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin.” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Sami Demir

Fotoğraf: AK Parti

 

AK Parti Muş’ta yeni merkez ilçe başkanı belli oldu!

 

 


24.09.2024 02:10