Ak Parti Malazgirt seçim bürosuna sürpriz ziyaret

Milletvekili Şimşek, Ak Parti Malazgirt seçim irtibat bürosunu iftar sonrası ziyaret etti  

 

ALPARSLAN DİYARI-Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, iftar sonrası Ak Parti Malazgirt Seçim Bürosunu ziyaret ederek Belediye Balkan Adayı Cengiz Altın, İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililer ile bir araya geldi.

 

Milletvekili Şimşek, teşkilat gönüllülerimizin emekleriyle ilçelerimizde kurulan Ak Parti Seçim İrtibat bürolarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugünkü ziyaretimizi ise Tarihi ilçemize gerçekleştirdik dedi.

 

 

Şimşek,” Öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Seçime çok az bir zaman kaldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Cengiz Başkanımız ile inşallah yola devam edeceğiz. Belediye seçimleri hizmet seçimidir. Cengiz başkanımız Malazgirt ilçemizde sayısız hizmetler yaptı. Allahın izniyle yine bir çok hizmet yapacaktır.”dedi.

 

 

Başkan adayı Cengiz Altın ise,” Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek ile Seçim Koordinasyon Merkezimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’in ziyaretleri bizleri hayli mutlu etmiştir. Seçim irtibat büromuza ziyaret gerçekleştiren milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz. Rabb'im birliğimizi daim etsin.”dedi.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


24.03.2024 10:12