AK Parti Malazgirt İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

AK Parti Malazgirt İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Söke İlçe Danışma Kurulu toplantısı MKYK üyesi İl Koordinatörü Şaziye Gündüz, Belediye Başkanı Cengiz Altın, Ak Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partilileri katılımı ile gerçekleştirildi.

Malazgirt Kültür Merkezi Toplantı salonunda yapılan toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Divan kurulu oluşumundan sonsa açılış konuşmasını Ak Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz yaptı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi ilçemize verdiği önemden dolayı ilçemiz hızla gelişmektedir diyen İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirt’in hasretle beklediği birçok projenin hayata geçirildiğini yada çalışmanın başlatıldığını söyledi.

Deniz, tüm AK Parti Muş Milletvekiline teşekkür etti.

Daha sonra konuşmasını yapan Belediye Başkanı Cengiz Altın, göreve geldikleri günden beri Malazgirt ilçesinde sayısız hizmetler yaptık dedi.

Başkan Altın,” Türkiye’nin birçok ilinde olmayan gençlik merkezini ilçemizde bu yıl içinde inşaat çalışmalarına başlayacağız. Göreve başladığımız süre içerisinde size söz verdiğimiz Millet Bahçesini daha göreve başlamadan faaliyete sunduk. ilçe merkezi ve mahalle yollarında yaptığımız asfalt çalışmaları ve kilitli parke taşı çalışmaları sayesinde yıllardır Malazgirt’in kaderi olan çamurlardan kurtulduk. Üniversite giriş sınav merkezi kurduk. 2022 yılı içerinde Malazgirt ilçemizde tekstil kent çalışmalarımız olacak.”dedi.

MKYK üyesi İl Koordinatörü Şaziye Gündüz ise tarihi Malazgirt ilçesini çok sevdiğini belirterek, tarihi ilçemizde bulunmaktan son derece mutluyum dedi.

Toplantıya MKYK üyesi İl Koordinatörü Şaziye Gündüz, Belediye Başkanı Cengiz Altın, Ak Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililer katıldı.

 


24.03.2022 19:05