Ak Parti Heyetinden MGC’ye Ziyaret!

AK Parti’den Muş Milletvekili seçilen Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ak Parti İl Başkanı Melik Emre ve Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak Muş Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette gündem 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri oldu.   

Memleketimize hizmet yolunda yeniden Milletvekilliği makamını bizlere emanet eden çok değerli Muş halkına teşekkür ediyorum diyen Şimşek şöyle konuştu: “Seçim süreci boyunca gittiğimiz her yerde, çaldığımız her kapıda, sıktığımız her elde samimi, güleryüz ve yoğun ilgiyle bizleri karşılayıp misafir eden, Memleketimize hizmet yolunda yeniden Milletvekilliği makamını bizlere emanet eden çok değerli Muş halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Gece gündüz demeden bizimle beraber seçim çalışmalarımıza destek veren AK teşkilatımızın tamamına da ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı güzel hizmetlerde bulunmak üzere aynı inanç, aynı gayret ve aynı samimiyetle durmak yok yola devam.”

Seçim çalışmaları kapsamında sahada yaşamış oldukları anılarını anlatan Şimşek, yapacakları çalışmalarla her kesime dokunacaklarını söyledi. Şehrin sorunlarına hakim olduğuna dikkat çeken Şimşek, “Bizler, hep sahalardaydık, insanlarımızla sürekli iletişim halindeydik. Kentimizin sorunlarına hakimiz, bunları da şehrimize kazandıracağımız projelerde göstereceğiz. Ben misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla genç ve dinamik bir ekibiniz var, işlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Muş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey ise ziyaretlerinden dolayı cemiyet adına Ak Parti heyetine teşekkürlerini ileterek koordineli çalışmanın önemine değindi.


18.05.2023 16:58