AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Muş’ta: Millet kanaatine dikkat çekti

Bir dizi temaslar için Yusuf Ziya Yılmaz Muş'a geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Seçim değerlendirmesi yapmak ve partilileriyle bir araya gelmek üzere Muş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yerel yönetimlerde beklenen sonucu alamadıklarına dikkat çekerek bu sonuçlardan ders çıkarmaları gerektiğini söyledi.

 

 

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

 

Ak Parti il binasında partilileriyle bir araya gelen Yılmaz, her olanda bir hayır olduğunu Muş’ta da başarısız olduklarını sonuç olarak milletin kanaatinin varılan sonuç itibariyle önemli olduğuna vurgu yaptı. 

 


Süreçle alakalı partilileriyle bir araya geldiği programda bu sonuçlardan ders çıkarılması gerektiğini belirten Yılmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı.

 

 


 “Geleceğe dönük projelerimizi arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Önümüzdeki süreçte eksikliklerimizi gidererek geleceğe büyük heyecanla, umutla, şevkle, hırsla ve gayretle koşacağımızı bütün samimiyetimle belirtmek istiyorum. Neden beklediğimiz sonuçları alamadığımızın muhakemesini partimizin ilgili birimleriyle ayrıntılı bir şekilde değerlendirip konuşuyoruz. Acaba eksiğimiz nedir, neden bu sonucu aldık. Ülkemizdeki ekonomik gelişmelerin yanı sıra çeşitli nedenlerden dolayı milletimizin teveccühü bu yönde oldu. Gösterilen teveccühe saygılıyız. Her zaman milletimizin gösterdiği doğrultuda, söylediği ana fikri esas kabul eden bir bakışımız var. Önümüzdeki süreçte eksikliklerimizi gidererek geleceğe büyük heyecanla, umutla, şevkle, hırsla ve gayretle koşacağımızı belirtmek istiyorum."

 

 

Programa, AK Parti Yerel Yönetimler başkan yardımcıları Ayşe Sula Köseoğlu ile Mehmet Sait Kirazoğlu İl Başkanı Melik Emre, eski Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve partililer katıldı.

 

 

SEVDA BALKAYA
 


09.07.2024 20:35